Wat zijn de bezorgkosten?

Afleverplaats Bezorgkosten
Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen €15 per bestelling
Almere, Hoofddorp €20 per bestelling
’t Gooi €25 per bestelling
Lelystad €30 per bestelling

Leveren en ophalen gebeurt (in overleg) tussen 8:00 en 22:00. Dit geldt zowel voor de weekenden als doordeweeks.

Wij bezorgen in Amsterdam en omstreken, Almere, Lelystad en ’t Gooi. Indien u de items zelf komt ophalen en retourneert, dan maakt het adres niets uit.

Wij leveren ook op etages indien er gebruik kan worden gemaakt van de lift. Als dit niet mogelijk is, worden de items uitsluitend op de begane grond geleverd én weer opgehaald op de begane grond. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de items naar de juiste etage worden gebracht en naar de begane grond.

Ja, wij leveren 7 dagen per week. Dus ook in de weekenden.

Ja, het is mogelijk om de artikelen zelf op te halen en te retourneren. Echter, dit kan uitsluitend op afspraak. U betaalt dan ook geen bezorgkosten.

Ja, alle tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken. De kosten hiervoor zijn al opgenomen in prijs. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk.

Indien er tenten worden geplaatst dient u ervoor te zorgen dat de plek waar de tent komt te staan, vrij is van obstakels en viezigheid. Wij verplaatsen geen meubels van klanten om schade aan uw eigendommen te voorkomen.

In het geval van schade of verlies brengen wij u achteraf de vervangings- en/of reparatiekosten in rekening.

Gaat een artikel tijdens de huurperiode stuk, neem dan altijd direct contact met ons op zodat wij eventueel met spoed een vervangend item kunnen leveren. Indien niet direct contact wordt opgenomen, wordt de breuk alsnog in rekening gebracht.